Hvad arbejder vi med?

Business by Design er et klyngeinitiativ, der gennem politisk bearbejdning, fundraising og ved facilitering af samarbejde mellem designbranchen og øvrige organisationer, skaber konkret og målbar innovation.

Vi er en vækstorienteret klynge, hvor der er kort vej til handling og operationalisering af innovation.

Design Week

Hvert år afholder vi i samarbejde med medlemmer, partnere og en lang række øvrige aktører en uge, der sætter fokus på Design og Samfund. Under Design week udstiller vi en lang række enestående produkter og processer og afholder en lang række “design talks”. Målgruppen for ugen er offentligheden samt de organisationer, der arbejder med design som vækstdriver.

Inspirations- og netværksarrangementer

Hvert år afholder vi 6 arrangementer, på tværs af designbranche og sektorer, med fokus på en eller flere megatrends. Dette kan til eksempel være FN’s 17 verdensmål, Grøn omstilling eller andre store tendenser. Vi gør en dyd ud af at skabe rammerne for nyeste viden serveret i et godt format, hvor det er sjovt og givende at deltage.

Konference

Hvert år afholder vi en konference med deltagelse af erhverv, offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner og designbranchen. Formålet med konferencen er, at sætte fokus på samarbejdet mellem de forskellige deltagere og aktører koblet til design som driver for vækst og innovation.

Match Making

Vi kobler designvirksomheder (medlemmer) sammen med innovationspartnere (partnere), når vi i samarbejde med en af partnerne i Business by Design, har udpeget et innovationspotentiale. Dette innovationspotentiale kan både være en proces eller et produkt og initiativet har til formål at få skabt konkret handling, udvikling og innovation. Ikke så meget snak – mere fokus på handling. Som partner i Business by Design har du allerede betalt for 2 dage med en designvirksomhed, der vil hjælpe dig med at forløse et innovationspotentiale.

Ønsker du at blive en del af Business by Design?

Business by Design skaber vækst, innovation og øget konkurrencekraft ved at koble designbranchen med industrien, forsyningsselskaber, sundhedssektoren, fødevaresektoren, kommuner og erhvervslivet i bred forstand. Vi faciliterer en lang række arrangementer og konkrete designmatches på tværs af sektorer.