Medlem i Business by Design

Som medlem i Business by Design opnår din designvirksomhed en lang række fordele. Medlemsskabet er samtidigt et medlemsskab af Design denmark, Danmarks største nationale brancheorganisation for designbranchen.

Læs mere om Design denmark og fordelene ved medlemskab her: designdenmark.dk

Fordele ved
medlemsskab

Som medlem i Business by Design opnår du, udover fordelene i at være medlem af Design Denmark, følgende unikke muligheder:

Mulighed for deltagelse i 6 årlige inspirations- og netværksarrangementer, hvor du kan møde gode designorienterede virksomheder og organisationer fra industrien, energisektoren, forsyningsselskaberne, sygehussektoren, fødevaresektoren, kommunerne, regionerne i vestdanmark samt øvrige erhverv. Det er en unik netværksmulighed for alle parter. Desuden afholder vi hvert år, i fællesskab, en Design Week med udstillinger, design talks og formidling af Designs betydning for samfundet.

Medlemsskabet følger Design Denmarks prisstruktur, som du kan læse mere om her: designdenmark.dk/kontingentsatser

Ønsker du at blive en del af Business by Design?

Business by Design skaber vækst, innovation og øget konkurrencekraft ved at koble designbranchen med industrien, forsyningsselskaber, sundhedssektoren, fødevaresektoren, kommuner og erhvervslivet i bred forstand. Vi faciliterer en lang række arrangementer og konkrete designmatches på tværs af sektorer.